164 cm televizor Ambilight Philips 65PUS8558 za cenu pod 22 000 Kč

3.6. 2024

64" Philips 65PUS8558 za cenu pod 22 000 Kč

Philips 65PUS8558 je 164 cm (65") televizor se 3stranným Ambilight, podporou hlavních formátů HDR, Dolby Atmos a Dolby Vision, Engine P5 Perfect Picture a Google TV™.

Tenký televizor. Vybavený pro budoucnost.

Hledáte televizor, který se bude hodit do vašeho pokoje? Obrazovka televizoru Ambilight nemá skoro žádné rámečky a proto se hodí téměř do jakéhokoli interiéru. Výškově nastavitelný stojan je ideální pro použití se soundbary. Balíme do recyklovaného kartonu s certifikací FSC a tištěné materiály jsou z recyklovaného papíru.

Hlasové ovládání. Aplikace Google Assistant. Funguje s aplikací Alexa

Budete si moct vybrat z několika hlasových asistentů. Na dálkovém ovladači stiskněte tlačítko aplikace Google Assistant a pomocí hlasového vyhledávání můžete vyhledávat filmy a pořady, získat doporučení, ovládat kompatibilní chytrá domácí zařízení a další.

Pro každou hru. Ultranízká vstupní latence, 60 Hz. VRR, FreeSync

Nemůžete se dočkat herního zážitku? Váš 60Hz televizor Ambilight je vybaven portem HDMI 2.1 a podporuje rychlé hraní. Režim Ultra Motion Clarity zajistí ostřejší a hladší obraz. Zapněte konzoli a automaticky se zapne také nastavení s ultranízkou vstupní latencí. Herní režim technologie Ambilight přemění vaši hru na ještě úchvatnější zážitek.

The One s oslňujícím vzhledem. Philips P5 Picture Engine.

Engine Philips P5 přináší obraz, který je stejně skvělý jako vaše oblíbené pořady. Detaily mají znatelně větší hloubku. Barvy jsou živé, odstíny pleti vypadají přirozeně. Kontrast je tak ostrý, že ucítíte každý detail. Pohyb je dokonale plynulý.

The One se systémy Dolby Vision a Dolby Atmos.

Díky technologiím Dolby Vision a Dolby Atmos budou vaše oblíbené filmy, seriály a hry vypadat a znít úchvatně. Sledujte obraz tak, jak jej režisér zamýšlel – už žádné zklamání kvůli scénám, které jsou příliš tmavé! Slyšte zřetelně každé slovo. Zažijte zvukové efekty, jako kdyby se akce odehrávala přímo kolem vás.

Vaše oblíbená zábava s malou pomocí od Google.

Co chcete sledovat? Google TV vám přináší filmy, seriály a mnohé další ze všech různých aplikací a předplatných a organizuje je pro vás. Dostanete nabídky založené na tom, co máte rádi, a aplikaci Google TV můžete používat také na telefonu, kde si snadno upravíte seznamy videí na cesty.

Opravdu ostrý a živý obraz. Atraktivní vzhled. Výška stojanu je upravitelná pro soundbar. Co více si přát? Objevte jedinečnou televizi Philips za bezkonkurenčně nízkou cenu!

Ukázat TV

AMBILIGHT