Ambilight

6.5. 2021

Ambilight

Unikátní prostorové osvětlení, které dostanete pouze u televizorů značky Philips. Jedinečná technologie pracuje se systémem LED diod, které jsou umístěné po stranách obrazovky. LED diody intuitivně reagují na situaci na obraze a pomáhají tak utvářet jedinečné prostorové vnímání televizní zábavy. Tím je umocněn divácký požitek ze sledování filmů, seriálů, sportů, hraní her i třeba při poslechu hudby.

Vícestranný Ambilight

Vybrat si můžete televizi se dvou, tří nebo čtyřstranným Philips Ambilight. OLED televize Philips s originálním Ambilight již nebudete chtít nikdy vyměnit.

Dvoustranný Ambilight

Jedná se o základní verzi s LED diodami po levé a pravé straně televizoru. Je vhodný spíše do menších prostor.

Třístranný Ambilight

Ke dvou uvedeným okrajům se přidává i třetí, tedy horní okraj obrazovky. Efektivnější a atraktivnější řešení.

Čtyřstranný Ambilight

LED diody najdete po celém obvodu obrazovky. Čtyřstranný Ambilight je vhodný pro televizory umístěné na zdi, kde vynikne nejlépe.

AmbiLux pro náročné

Pro nejnáročnější zákazníky vyvinul Philips úžasnou technologii AmbiLux, který využívá miniprojektorů a přenáší vás do úplně jiné dimenze televizní zábavy. Staňte se součástí obrazu.

Jak Ambilight funguje

K dispozici je hned několik režimů LED diod Ambilight. Liší se především v intenzitě vyzařujícího světla. Vybírat můžete z režimů pro sledování filmů nebo třeba hraní her. Ambilight si tak přizpůsobíte jak potřebujete. Technologie Ambilight funguje v několika režimech, které se liší způsobem, jakým vyzařují světlo. Jejich aktivací v menu docílíte například podsvícení na základě dění na obrazovce nebo třeba zvýraznění barev při hraní her.

Dokonalá synchronizace

LED diody intuitivně pracují s aktuálním děním na obrazovce. Dokonalá synchronizace barev zapříčiní promítání na zeď jen takových barev, které jsou reálně v obraze.

Režim pro hudbu

Dynamika, styl hudby, ráz tónů. Ambilight je inteligentní technologie, která reaguje přesně na náladu přehrávané hudby. Režim Hudba je vhodný také pro přehrávání videoklipů.

Režim pro hry

Buďte v aktuálním dění! Herní režim vás doslova vtáhne do vaší hry. Charakteristická je vyšší barevnost, čímž má hráč těžší rozpoznat, kde obrazovka končí a Ambilight začíná.

Proměnlivost stálých barev

Využijte Ambilight trochu jinak, prakticky. Pro navození té správné atmosféry můžete využít tuto technologii jako příjemné osvětlení místnosti. Nemusíte tak svítit lampou nebo lustrem, o vše se postará Ambilight.


Vyberte si → AMBILIGHT

AMBILIGHT RADY A TIPY