Aplikace Apple TV pro televizory Philips se systémem Android

23.8. 2021

Aplikace Apple TV pro televizory Philips se systémem Android

Televizory Philips s operačním systémem Android mají nyní plný a snadný přístup k aplikaci Apple TV, včetně Apple TV+ a dalším funkcím přímo prostřednictvím domovské stránky Smart TV.

AppleTV+

Aplikace Apple TV obsahuje Apple TV+, předplacenou video službu společnosti Apple, která nabízí oceňované originální pořady, filmy a dokumenty od nejkreativnějších světových tvůrců. Předplatitelé si mohou vychutnat Apple Originals, včetně takřka nekonečné databáze filmů a seriálů různých žánrů.

V aplikaci Apple TV mohou zákazníci také využívat kanály Apple TV, jako jsou STARZPLAY, Acorn TV a Noggin, a sledovat online i offline, bez reklam a na vyžádání, přímo v aplikaci Apple TV. Prostřednictvím služby Family Sharing může až šest členů rodiny sdílet předplatné kanálů Apple TV pomocí svého osobního Apple ID a hesla. Zákazníci mohou také využívat personalizovaná a kurátorská doporučení a přistupovat ke své knihovně filmů a televizních pořadů zakoupených u společnosti Apple.

Apple TV+ je jedna z nejlepších televizních streamovacích služeb. Platforma Android v kombinaci oceňované technologii zpracování obrazu a jedinečnému systému Ambilight nabídne divákům obsah Apple TV+ v nejvyšší kvalitě obrazu a zvuku.

Pro Android TV 8 a novější

Majitelé nově zakoupených televizorů Philips s operačním systémem Android modelového roku 2021 najdou aplikaci Apple TV předinstalovanou na domovské obrazovce svého chytrého televizoru. Spotřebitelé se staršími televizory Philips se systémem Android (s operačním systémem Android TV 8 nebo novějším) si mohou aplikaci Apple TV přidat do seznamu oblíbených položek svého televizoru prostřednictvím obchodu s aplikacemi Google Play. Aplikaci Apple TV naleznete také v aplikaci Philips Collection.

Všechny televizory Philips s operačním systémem Android jsou kompatibilní s Dolby Vision a Dolby Atmos, což spolu s jedinečnou funkcí Philips Ambilight - kdy LED osvětlení na zadní straně televizoru promítá barevnou aureolu světla, která přesně odpovídá obrazu na obrazovce - umožní prezentovat obsah Apple TV+ a zajistit tak vysoce kvalitní filmový zážitek.

Chtějte od své televize to nejlepší => ambitv.cz

SVĚT PHILIPS