Chcete druhý televizor zdarma? Jde to!

30.6. 2022

Philips TV v akci 1+1 zdarma

Přišli jste si někdy pro nový televizor a dostali k němu druhý zdarma? Že ne? U nás to jde! Kupte si televizor OLED855 nebo OLED856, obě za akční cenu, a jako dárek od nás dostanete druhý televizor úplně zadarmo!

Philips 65OLED855 + TV zdarma

Reddot winner 2020, úhlopříčka 164 cm, Ambilight, Index obrazu 5700, HDR Perfect WCG 99 %, Engine P5 AI Perfect Picture. To je jenom výčet skvělých funkcí, které tato OLED televize přináší. Ponořte se do ostrého a zároveň hladkého obrazu s přirozenými barvami a bohatým kontrastem. Tento tenký a elegantní televizor Philips 4K OLED přináší realistickou hloubku a plynulý pohyb pro váš oblíbený obsah. Technologie Ambilight obraz nádherně doplňuje. Díky televizoru Philips 65OLED855 získáte širší pozorovací úhel a jedinečně realistický obraz HDR, v němž každá scéna působí neskutečně realisticky. Odstíny černé jsou sytější, barvy živější a detaily ve stínech i v plném osvícení jsou přesně reprodukovány.

Televizi nyní koupíte se slevou až 32 000 Kč. A navíc získáte druhý televizor úplně zdarma!

Ukázat TV

Philips 55OLED856 + TV zdarma

5. let záruky zdarma, Reddot winner 2021, Eisa Awards BEST BUY TV 21/22, OLED TV roku 21/22. Úhlopříčka 139 cm, Ambilight 4stranný, Index obrazu 5700, HDR Perfect WCG 99 %, Engine P5 AI Perfect Picture, Dolby Atmos. Ještě něco chybí? Úžasně realistický obraz tohoto báječného televizoru OLED v kombinaci s pohlcující 4strannou funkcí Ambilight vytváří vzrušení jako v kině. Ať sledujete nebo hrajete cokoli, akce naplní celý váš obývací pokoj. Procesor Philips P5 s AI přináší obraz tak reálný, že máte pocit, jako byste mohli vstoupit přímo do něj. Algoritmus na bázi umělé inteligence se schopností hlubokého učení zpracovává obrazy podobným způsobem jako lidský mozek. Ať už budete sledovat cokoli, budete si moci vychutnat realistické detaily a kontrast, bohaté barvy a plynulý pohyb.

Televizi nyní koupíte se slevou 22 000 Kč. A navíc získáte druhý televizor úplně zdarma!

Ukázat TV

SVĚT PHILIPS