Co jste možná nevěděli o Philips Smart TV

18.10. 2021

Co jste možná nevěděli o Philips Smart TV

Co je televizor Smart TV?

Největší trháky. Nejnovější hry. Televizory Smart TV se prostřednictvím internetu mohou připojit ke světu obsahu a můžete je ovládat hlasem.

Televizory Philips Smart

Snadný přístup ke službám Netflix a YouTube je jen začátek. Televizor Philips Smart TV můžete využít k vyhledání filmů a her, ovládání chytrých domácích zařízení a dalším činnostem. Vychutnáte si vynikající kvalitu obrazu a kouzlo technologie Philips Ambilight.  

Svět obsahu

Jakákoli platforma. Vždy nejlepší kvalita obrazu. Váš televizor Philips Smart TV může zobrazovat obsah zpracovaný v libovolném formátu HDR a inteligentně upravovat kvalitu záznamu v nízké kvalitě, takže vždy vypadá skvěle.

A jaké služby Philips Smart podporuje? Například Netflix, Youtube, AppleTV+, Rakuten TV, Amazon Prime nebo Facebook Watch.

Netflix

Pořady a filmy, o kterých všichni mluví. Speciální tlačítko Netflix na dálkovém ovladači vás tam zavede. 

Youtube

V ještě lepší kvalitě obrazu si na televizoru Philips Android TV užijte to, co svět sleduje.

Apple TV+

Objevujte originální filmy a seriály v aplikaci Apple TV+. Využívejte prémiové kanály a filmy, které si můžete zakoupit či zapůjčit. K tomu všemu stačí aplikace Apple TV. 

Rakuten TV

Od umění až po trháky. Prostřednictvím tlačítka na dálkovém ovladači, které spouští službu Rakuten TV, si vychutnejte filmy na vyžádání v rozlišení 4K UHD. 

Amazon Prime

Vychutnejte si Amazon Prime Video v úžasné kvalitě HDR. Sledujte pořady Amazon Originals, oblíbené filmy, TV pořady a další.

Facebook Watch

Líbí se vám? Super! Vyhledávejte a sledujte videa na míru přizpůsobená vašim zájmům a kontaktům. Ve službě Facebook Watch máte vždy co objevovat. 

Na co čekáte? Objevte chytrou televizi Philips

Nabídka televizorů

SVĚT PHILIPS RADY A TIPY