Dokonalý obraz OLED+ 936 TV

16.5. 2022

Dokonalý obraz OLED+ 936 TV

Znamenitý zážitek. Od toho, co vidíte, po to, co slyšíte. Televizor, před kterým by chtěla stát každá pohovka. Nechte se uchvátit sytou černí a bohatými barvami OLED, křišťálově čistým zvukem od společnosti Bowers & Wilkins a funkcí Ambilight, která naplní celou místnost vzrušením z toho, co právě sledujete nebo hrajete.

Strhující prostorový zvuk. Spojení zvuku Bowers & Wilkins a Dolby Atmos.

Automobilová honička. Zašeptání. Hudba. Díky exkluzivnímu zvukovému systému značky Bowers & Wilkins vše, co sledujete, přímo ožije. Ikonický výškový reproduktor zajistí čisté dialogy a díky reproduktorům mířícím vzhůru se můžete nechat naplno pohltit zvukem Dolby Atmos.

Kouzlo technologie Ambilight. Pouze od společnosti Philips.

Díky čtyřstranné technologii Philips Ambilight budete mít pocit, že jste součástí každé scény. Inteligentní diody LED na okrajích televizoru reagují na to, co se právě děje na obrazovce, a vydávají pohlcující záři, která je zkrátka podmanivá. Vyzkoušíte to jednou a budete se divit, jak jste bez toho mohli žít.

Ať už sledujete cokoli, obraz bude realistický. P5 AI Dual engine.

Dvojitý procesor s AI přináší obraz tak reálný, že máte pocit, jako byste mohli vstoupit přímo do něj. Algoritmus na bázi umělé inteligence se schopností hlubokého učení zpracovává obraz podobným způsobem jako lidský mozek. Ať už budete sledovat cokoli, budete si moci vychutnat realistické detaily a kontrast, bohaté barvy a plynulý pohyb.

Viditelný rozdíl. Televizor Philips OLED+ s HDR.

Televizor Philips 4K UHD OLED+ je kompatibilní se všemi hlavními formáty HDR. Ať už jde o kultovní seriál nebo nejnovější hru, ostré detaily si užijete v každé scéně. Pokud sledujete nebo hrajete v jasně osvícené místnosti, váš televizor automaticky upraví obraz tak, aby stále vypadal skvěle.

Obraz a zvuk jako v kině. Dolby Vision a Dolby Atmos.

Podpora prémiových formátů zvuku a videa Dolby znamená, že obsah HDR, který sledujete, nebo se kterým hrajete, bude vždy vypadat a znít úchvatně. Budete si moci vychutnat obraz, který odráží původní záměry režiséra, a zažít skutečně čistý a hluboký prostorový zvuk. Skvělé pro každý film, seriál nebo hru.

Atraktivní. Prvotřídní materiály od stojánku až po ovladač.

Prvotřídní materiály jsou u tohoto televizoru OLED+ zásadní. Na mřížce reproduktoru naleznete akusticky propustnou látku ze směsi vlny od společnosti Kvadrat, která umožňuje volné šíření zvuku napříč místností, a podsvícený dálkový ovladač je potažen zodpovědně získanou kůží značky Muirhead.

Jednoduše chytrý. Televizor Android.

Televizor Philips se systémem Android vám poskytne požadovaný obsah, kdykoli jej budete chtít. Domovskou obrazovku si můžete přizpůsobit tak, aby zobrazovala vaše oblíbené aplikace, takže můžete snadno začít streamovat filmy a pořady, které máte rádi. Nebo pokračovat tam, kde jste skončili.

Skvělé pro hraní her. Nízká latence u jakékoli konzole.

Díky televizoru Philips OLED+ si užijete také nejlepší zážitek s herními konzolemi nové generace. Jakmile konzoli zapnete, televizor automaticky vstoupí do zvláštního herního režimu pro rychlé hraní s plynulou grafikou. Herní režim doplní také Ambilight, který zážitek z obrazovky přenese do celé místnosti.

Zvuk do více místností. Funkce DTS Play-Fi.

Díky funkci DTS Play-Fi na televizoru Philips můžete připojit kompatibilní reproduktory v libovolné místnosti. Máte v kuchyni bezdrátové reproduktory? Poslouchejte film zatímco připravujete svačinu, nebo si nenechte uniknout sportovní komentáře, když jdete všem pro pití.

Hlasové ovládání. Aplikace Google Assistant. Funguje s aplikací Alexa.

Stisknutím tlačítka na dálkovém ovládání můžete ovládat aplikaci Google Assistant. Ovládejte hlasem televizor nebo zařízení chytré domácnosti kompatibilní s aplikací Google Assistant. Nebo požádejte aplikaci Alexa, aby televizor ovládala prostřednictvím zařízení podporujících aplikaci Alexa.

Chcete to zažít na vlastní kůži? Objevte kouzlo řady Philips OLED+ 936.

OLED+