Dokonalý zážitek s televizory Philips OLED

6.5. 2021

Dokonalý zážitek s televizory Philips OLED

Philips OLED TV vykouzlí atmosféru, která vás vtáhne do děje díky realistickému obrazu, ohromujícímu zvuku a Ambilightu, který pozvedne film na novou úroveň.

Nejrealističtější obraz

U OLED televizorů Philips je možné rozsvítit nebo zhasnout každý pixel zvlášť a vykouzlit úchvatný kontrast. Na temně černé hvězdné obloze tak mohou jasně svítit hvězdy, jindy zase oslňující západ slunce nepřebíjí ostré detaily tmavších scén. Jednoduše dechberoucí realistický obraz. Philips OLED podporuje nejnovější technologie – rozlišení 4K, obsah HDR10+ nebo Dolby Vision

Zvuk jako v kině

K dokonalému zážitku ovšem jen obraz nestačí. Je potřeba také působivý zvuk s hutnými basy, které rozduní místnost při každé explozi a krystalicky čistými výškami. Tomu napomáhá podpora technologie Dolby Atmos, která se běžně využívá v kinosálech. Opravdoví hudební fajnšmekři ocení televizory Philips OLED+, které mají reproduktory od legendárního výrobce Bowers & Wilkins

Kouzlo jménem Ambilight

Každý OLED televizor Philips má něco, co žádný jiný televizor OLED nemá. Jedinečný způsob obohacení zážitku ze sledování, který se jmenuje Ambilight. Hřejivý. Působivý. Zázračný. Každý, kdo jednou vyzkoušel televizor s Ambilightem, už se k obyčejným televizorům nechce vracet. 

Chytrá televize 

Televizor už dávno neslouží jenom k přehrávání běžných programů. Chytré funkce z něj dělají doslova multimediální centrum. Díky připojení k internetu je možné přehrávat seriály a filmy, kdy chcete, stejně tak je zastavovat a zase se k nim vracet. Chytrý systém Android TV, který je podobný tomu v mobilu, umožňuje stahovat aplikace a hrát na televizi hry. Propojte si televizor s mobilem a přehrávejte vaše videa na velké obrazovce. 

Podmanivý design

OLED televizory Philips ovšem vypadají nádherně ještě dříve, než je zapnete. Ultratenké tělo stojí na designově důmyslně řešených nožkách nebo středovém stojanu. Bezrámečkové provedení a vysoce kvalitní kovový povrch dělají z televizoru designový kousek. I díky tomu se mohou televizory Philips pyšnit řadou ocenění – prestižními cenami za design Red Dot a iF Design Award, oceněním EISA za nejvýhodnější televizor a televizor pro nejlepší domácí kino nebo například oceněním renomovaného českého časopisu Stereo Video za nejlepší výrobek roku.

OLED