HbbTV

6.5. 2021

HbbTV

Stále se mezi zákazníky najdou tací, kteří neznají sílu červeného tlačítka. Přitom neví, o co přichází, protože červené tlačítko není pouhá náhrada teletextu. Nabízí toho totiž mnohem víc!

Tam, kde je i teletext

Počkej, kouknu na teletext. Zprávy nebo sportovní výsledky na teletextu hledal snad každý. Tedy každý ze starší generace. Každý fenomén však jednou skončí. Teletextu již odzvonilo, ač jej v nabídce televizních stanic najdeme stále. Jen se přesunul pod červené tlačítko. To kromě teletextu nabídne televizní archivy, televizní hry, soutěže, filmy a mnoho dalšího. I vaše televize je multimediální, stačí stisknout tlačítko na ovladači.

Důležité otázky a odpovědi

Proč je důležité připojení k internetu?

Jde o interaktivní televizní nabídku. Pokud tedy chcete zobrazit bonusový obsah televize, pak je připojení k internetu nutné. Pro současné televize je připojení k internetu již zaběhlým standardem, u starších zařízení tomu ale není. Vše se dá ale obejít vhodným set-top-boxem.

Jaký obsah červené tlačítko nabízí?

Mnoho informací a zpráv z domova i ze světa, plno zábavy a odpočinku. To vše je odměnou za stisknutí červeného tlačítka.

Jaké televizní stanice HbbTV využívají?

Počet televizních stanic, které HbbTV nabízejí, se stále mění. Každá televize může tohoto doplňku využít a každá si více vyhrává nejen s nabídkou, ale také s grafickou podobou. Z boje o diváka tak profituje jen samotný divák.

Jaký je rozdíl mezi HbbTV a Smart TV?

Smart TV je pojem, kterým se označují všechny chytré televize. Co znamená chytrá televize? To samé, jako chytrý telefon. Tedy zařízení s možností připojení na internet a s možností instalovat aplikace.

Jednoduše

HbbTV je internetový obsah televizní stanice. Chytré televize pak umožňují spustit televizní nabídku HbbTV přes červené tlačítko na ovladači.


Vyberte si → SMART TELEVIZE

RADY A TIPY