Jak na dokonalý zvuk

6.5. 2021

Dokonalý zvuk v malém zařízení

Domácí kino je minulostí. Zvuku nyní vládne soundbar. Moderní televize jsou vybaveny opravdu špičkovým zvukem, který tu nikdy v historii televizní zábavy nebyl. Soundbary však tuto exkluzivitu ještě více umocňují.

Zvuk v prostoru

Už žádné kabely po místnosti. Jedno jediné zařízení vyšle do prostoru natolik kvalitní zvuk, který vás více než překvapí. Se soundbarem konečně poznáte, co znamená pojem domácí kino.

Duní subwoofer

Zařízení, které najdete vpředu pod televizorem. Jde o reproduktor, který zajišťuje reprodukci zvuku nízkých kmitočtů, tedy bassů. Ono pověstné dunění při sledování oblíbeného akčního filmu má na svědomí právě subwoofer.

Reprosoustava vs. soundbar

Neskutečný jedinečný zvuk v malém a lehkém balení. Pořizovací cena soundbaru je oproti kvalitním reprosoustavám diametrálně odlišná. Doslova získáte za méně peněz, více muziky a především získáte moderní designový prvek, který nenaruší atmosféru vašeho pokoje.

Další chytré zařízení

Bezdrátové ovládání i přes telefon. Pusťte si svou oblíbenou hudbu a proměňte obývací pokoj v taneční parket. Nalaďte si své rádio a buďte v dění po celý den. Kuchařky i dámy na rodičovské jistě ocení.

Mnoho soundbarů je vybaveno technologií AirPlay, která jednoduše propojí vaše jablíčkové zařízení přímo se soundbarem. Google Chromecast zase dokáže sdílet vaše média přímo na obrazovce televizoru. A v neposlední řadě jsou některé soundbary vybaceny NFC, což umožňuje snadné propojení telefonu se soundbarem pouhým položením telefonu přímo na něj.

Poradíme, posloužíme

Jsme odborníci na televize. Poradíme vám také se správným soundbarem pro vaši televizi Philips. Ozvěte se a společně najdeme řešení šité vám na míru.


Vyberte si → AUDIO

RADY A TIPY