Jak pověsit televizi

6.5. 2021

Jak pověsit televizi

Každá doba sebou přináší nové trendy. Dříve se televize umístila do noblesní televizní stěny, která byla dominantou obývacího pokoje, dnes je pro změnu vše minimalistické a televize je nejlépe pověšena na zdi bez náznaku kabelů. Dokonalost barev moderních televizorů v lidech evokuje umělecké dílo. A pravda, některé televize jsou svým designem uměleckým dílem, jsou obrazem na zdi. Jak ale správně umístit televizi na zeď a co vše k tomu potřebujete?

Vyberte vhodné místo

Každá díra se dá opravit, ale je lepší vrtat jen jednou. Rozmyslete si, kam přesně chcete televizi umístit. To napadne jistě každého, ale setkáváme se s řadou zákazníků, kteří bohužel převrtávají. A převrtávají vícekrát. Nepodceňujte přípravu a berte v potaz i rozvržení nábytku v prostoru. Takže 2x měřte, ať pouze 1x vrtáte.

Střed televize ve výšce očí

Pro jedinečný požitek z televizní zábavy je nutné mít správně umístěný televizor. Pokud bydlíte s různě vysokými členy rodiny, je třeba najít kompromis. Ač mají nové televize úžasné pozorovací úhly, pro správné sledování televize je stanovení výšky důležitým parametrem.

Držák televize

Televize mají na zadních stranách otvory, které televizi k držáku připevní. Na trhu ale existuje celá řada držáků, proto vždy pátrejte po tom, který je vhodný pro vaší televizi. Při hledání se také zaměřte na maximální nosnost držáku.

Dnešní držáky mohou vaši televizi přilepit doslova ke zdi a vytvoří minimální mezeru mezi vertikální plochou a televizorem. Můžete sáhnout po držácích, které umožňují natáčení do prostoru, čímž získáte značnou flexibilitu.

Poradíme

Jsme odborníci přes televize a rádi vám zodpovíme jakýkoliv dotaz. Pokud si nebude jisti s výběrem držáku a máte televizi Philips, určitě se na nás můžete obrátit.


Vyberte si PŘÍSLUŠENSTVÍ

RADY A TIPY