Nákup chytře: Rozbalené televizory Philips zlevněné o desítky tisíc!

11.4. 2022

Rozbalené televizory Philips zlevněné o desítky tisíc!

Hledáte novou televizi, která má všechny nejlepší technologie současnosti, ale nechce se vám investovat vyšší desítky či stovky tisíc korun? Zkuste se nejdříve podívat na AmbiTV – Rozbaleno, kam občas vložíme parádní televize za nejnižší ceny na trhu. Možná si tím ušetříte mnoho hodin hledání té nejvýhodnější nabídky.

Rozbalené televize vždy výhodně

Ač jde pořád o nové televize, které nikterak neztratí ze své hodnoty, nabízíme je s výraznou slevou. Proč? Důvodem je, že někdy potřebujeme ukázat jako správný obchod s elektronikou novinky nebo představit TOP technologie i u nás na showroomu. Je jasné, že v tom případě bude muset být televize vybalena. A zde se pak nabízí prostor pro zisk televize za mimořádné výhodnou cenu.

Poškozený obal

Víte, co se nejčastěji děje krabici od televize? Končí v kontejneru, někdy dokonce v kotli. Přitom řada zákazníků raději sáhne po produktu s krásným obalem oproti tomu s promáčknutým rohem. Výrobek uvnitř je samozřejmě dokonale chráněn, takže je úplně jedno, jakou krabici si z obchodu odnesete. Její osud je vždy stejný. A to samé platí i u televizorů, které jsou velmi křehké, a proto skvěle zabalené. Když se pak stane, že při přepravě dojde k poškození krabice, televizi se "nikdy" nic nestane. Má kolem sebe tolik vrstev, že vnější obal je spíše jen reklamním billboardem. A ano, přesto i poškození krabice způsobí, že cenovka televize letí okamžitě dolů.

Někdy přitom stačí koupit výrobek i bez obalu.

Stále nové

Automobil v showroomu je pořád nový. Stejně tomu je i v případě vystavených televizorů. Proto se nemusíte bát o plnou záruku, perfektní stav a ani o dopravu zdarma. Tu totiž máte u nás na všechno!

Prohlédněte si naši nabídku Rozbaleno a třeba najdete svou vysněnou televizi za skvělou cenu.

RADY A TIPY