Nejlevnější Philips 86PUS8807? S kódem AMBI5 ušetříte dalších 2 796 Kč

2.10. 2023

Ještě levnější? Ušetřete dalších 2 796 Kč s kódem AMBI5

Když se řekne televize, mnozí z nás si představí základní obrazovku s obrazem a zvukem. Ale co kdybychom vám řekli, že existuje televize, která přináší zážitky, které jdou mnohem dál než jen obyčejný obraz? Philips 86PUS8807 je televizor, který přichází s něčím navíc. S 3stranným Ambilightem!

Ambilight: Prožijte zábavu naplno

Jednou z výjimečných vlastností Philips 86PUS8807 je 3stranný Ambilight. Tato inovativní technologie rozšiřuje vizuální zážitek z televize tím, že promítá světelné efekty na stěnu za televizorem dle sledovaného obsahu. Tím vytváří úžasně pohlcující prostředí, které vás vtáhne do děje a umocní vaši zábavu.

Obraz, který stojí za to sledovat

S 4K UHD rozlišením na 86" obrazovce si můžete být jisti, že užijete každý detail oblíbených filmů, seriálů a her. Díky P5 picture engine s obnovovací frekvencí 120 Hz bude obraz plynulý a ostrý, ať už sledujete akční scény nebo sportovní události. Podpora hlavních formátů HDR, včetně HDR10+, zajistí, že barvy budou vypadat co nejpřesněji a kontrast bude střídavě hluboký.

Zvuk, který vás obklopí

Philips 86PUS8807 také nezklame v oblasti zvuku. S podporou Dolby Atmos si můžete užívat zvuk, který vás dostane ze všech stran, jakoby jste byli přímo uprostřed děje.

A pokud si chcete užít hudby, jednoduše připojte svůj soundbar a reproduktory a užijte si více hudby ve vysoké kvalitě.

Chytrá volba pro moderní dobu

S operačním systémem Android TV™ 11 máte přístup k obrovskému množství aplikací, her a streamovacích služeb. Můžete se snadno připojit k internetu a prozkoumat nekonečný svět digitálního obsahu. S 86" obrazovkou se stáváte majitelem kinematografického zážitku přímo ve vašem obývacím pokoji.

To nejlepší od Philips

Philips 86PUS8807 je televizor, který splní všechny vaše očekávání a dokonce ještě přidá něco navíc. Obraz, zvuk, světelné efekty. Udělejte si radost a pořiďte si tento televizor ještě dnes. Vaše zábava nikdy nebyla taková, jako s Philips 86PUS8807.

A navíc, se slevovým kódem AMBI5 bude tahle našlapaná televize ještě levnější. Na AmbiTV.cz máte vždy něco navíc!

Ukázat TV

AMBILIGHT