Novinky 2022 Philips TV s oceněním EISA

5.9. 2022

OLED TV s oceněním EISA

Televizory Philips slaví u porotců EISA dlouhodobě úspěch díky kombinaci vynikající kvality obrazu a zvuku, inovativním technologiím a vyjímanému evropskému designu. Vítězi se v roce 2022 staly nejen OLED televizory, ale také špičkový model řady Performance 8807 - známý jako THE ONE díky vysokému výkonu se všemi žádanými funkcemi.

Součástí televizorů Philips OLED807 je panel OLED-EX s vylepšenou konstrukcí. Sloučeniny na bázi vodíku v něm nahradilo účinnější a stabilnější deuterium, díky čemuž nabízí panel o 30 % vyšší světelný výkon než standardní panel OLED. Vylepšený procesor P5 AI 6. generace pak zajistí ještě „inteligentnější“ integraci světelného senzoru do funkcí AI sady.

Vylepšená verze funkce Ambient Intelligence procesorové sady P5 nepřetržitě monitoruje světlo v místnosti a podle toho průběžně upravuje úroveň jasu, gamy a barevné zobrazení s cílem plně optimalizovat kontrast obsahu SDR i HDR. Procesor P5 AI 6. generace navíc umožňuje divákovi nastavit systémovou prioritu výběrem ze tří možností: režim Eye Care (obraz šetrný k očím), režim Optimalizace tmavých detailů nebo režim Optimalizace teploty barev.

Pohlcující zážitek při sledování zajistí nový čtyřstranný systém Ambilight s vylepšenými detaily a přesností barev.

The One – ideální poměr cena/výkon

Řada Philips Performance PUS8507 je dispozici v široké škále velikostí, která obsáhne i dosud největší televizor Philips s 86" obrazovkou. Bez ohledu na zvolenou velikost obrazovky je však zaručena vynikající kvalita obrazu díky kombinaci sady postavené na procesoru P5 5. generace a vysoce kvalitníma 120Hz LCD panelem s širokým barevným gamutem. Podpora HDR zahrnuje HLG, Dolby Vision a kompatibilitu s HDR10+. Samozřejmostí je Ambilight ve své třístranné podobě.

Philips Performance ocení i hráči konzolových her díky podpoře HDMI 2.1 včetně e-ARC, VRR podpory pro 4K od 48 Hz do 120 Hz při plné šířce pásma 48 Gb/s, plus kompatibility s FreeSync Premium a režimu Auto-Low-Latency. Input lag je cca pouhých 10 ms.

OLED