O2 TV míří na Philips Android TV

27.10. 2021

O2 TV míří na Philips Android TV

Konečně je to tady! Pro televizory Philips se systémem Android TV 9.0 a vyšší se uvolnila appka O2 TV. Sledujte své oblíbené pořady pohodlně na jedno kliknutí přímo z aplikace O2 TV.

O2 TV se všemi funkcemi

Přímo v aplikaci mohou zákazníci využívat kompletně všechny funkce, na které jsou z rozhraní O2 TV zvyklí. Můžete se tak vracet v čase až 7 dní zpět, přeskakovat TV program, nahrávat, ale také vyhledávat pořady dle jejich názvů a žánrů. Přehledný program je samozřejmostí. Otevřena bude zákazníkům také sekce Premium, dříve známá jako Aplikace, kde najdou oblíbenou službu O2 TV Plus, knihovnu National Geographic s více než 300 prémiovými dokumenty, HBO OD nebo obsah pro děti zvaný Dětský koutek.

Těšit se zákazníci O2 TV mohou na filmové trháky, a to včetně novinek, přímo v O2 Videotéce, nebo sledovat úspěšné snímky, které jsou aktuálně dostupné na jednotlivých kanálech O2 TV.

Intuitivní aplikace

Aplikace je přehledná a snadno ovladatelná. V případě potřeby je možné využít řady nápověd nebo se obrátit na zákaznickou linku O2.

Pro nové i stávající zákazníky

Majitelé O2 TV, kteří chtějí začít využívat službu také v televizorech Philips s Android TV 9.0 a vyšším, se mohou jednoduše přihlásit pomocí svých přihlašovacích údajů. Noví zákazníci si mohou službu vyzkoušet na měsíc zdarma.

Technologické požadavky

Aplikaci si mohou z Google Play stáhnout majitelé chytrých televizorů s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším. Pro bezproblémové sledování je zapotřebí mít televizi připojenou k internetu o rychlostech minimálně 6 až 8 Mb/s. Aplikace O2 TV pro Android TV umožní sledování v HD rozlišení (1080p).

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.

SVĚT PHILIPS