PHILIPS 42OLED818: Kvalitní obraz a zvuk v jednom elegantním balení

1.12. 2023

Kvalitní obraz a zvuk v jednom elegantním balení

Philips 42OLED818. Tento 106 cm (42") televizor slibuje zážitek z televizního sledování na úrovni díky několika impozantním funkcím a technologiím.

Obrazová kvalita

Televizor Philips 42OLED818 se může pyšnit frekvencí panelu 120 Hz a panelem OLED, takže nabídne plynulé a ostré obrazy s vysokým kontrastem a širokými pozorovacími úhly. Engine P5 AI Perfect Picture zajišťuje optimální kvalitu obrazu pomocí umělé inteligence. Každý snímek je upravován pro maximální jas, barvy a ostrost.

Funkce Smart TV

Srdcem tohoto televizoru je Google TV™, který přináší přístup k široké škále aplikací, her a obsahu přímo z televizoru. S HDMI 2.1 připojením můžete také vychutnat obsah ve vysokém rozlišení a s vysokou obnovovací frekvencí, což je skvělé pro hraní her nebo sledování akčních filmů.

Ambilight 3stranný Plus

Jednou z výjimečných vlastností tohoto televizoru je Ambilight 3stranný Plus. Tato technologie projektorů osvětluje stěny za televizorem podle obsahu na obrazovce, což vytváří dojem, že obraz "splývá" do okolního prostoru. Toto je nejen vizuálně působivé, ale také přidává dojem hloubky k vašemu sledování.

Zvukový zážitek

Televizor Philips 42OLED818 nezklame ani v oblasti zvuku. S podporou technologie Dolby Atmos si můžete užívat prostorový zvuk, který vám přiblíží zvuky a efekty tak, jak byly zamýšleny. Pro ty, kteří si chtějí vychutnat každý zvuk, je to skvělá vlastnost.

Slevový kód pro ještě větší radost

Proč nevyužít výhody slevového kódu AMBI10 a ušetřit dalších 2 760 Kč? Při nákupu zadejte tento kód v košíku a budete moci vlastnit tento špičkový televizor za ještě výhodnější cenu.

Ukázat TV

OLED