Philips 65PUS8558: the one za skvělou cenu

4.3. 2024

Philips 65PUS8558: the one za skvělou cenu

Philips 65PUS8558 přináší do vaší obývací místnosti skvělý zážitek ze sledování s vynikající kvalitou obrazu a inovativními funkcemi. Tento 65" televizor s Ambilightem, Engine P5 Perfect Picture a podporou technologií HDR a Dolby Atmos je připraven vám zajistit maximální potěšení z každého filmu, seriálu nebo hry.

Ambilight pro ještě lepší ponoření do obsahu

Philips 65PUS8558 nabídne unikátní 3stranný Ambilight, který vytváří okolní osvětlení odpovídající obsahu na obrazovce. To nejenže zvyšuje estetiku sledování, ale umožní vám plně se ponořit do děje. Ambilight reaguje na barvy a atmosféru obsahu. Vytváří tak jedinečný a poutavý zážitek.

Kvalitní obraz a podpora HDR

Engine P5 Perfect Picture je zde pro zajištění optimálního zpracování obrazu. S touto technologií získáváte vynikající kontrast, ostrost a barvy, což vede k maximálnímu detailu na obrazovce. Navíc podpora hlavních formátů HDR (High Dynamic Range) zajistí, že každý odstín a detail budou zobrazeny s maximální intenzitou.

Dolby Atmos a Dolby Vision pro dokonalý zvuk a obraz

Dolby Atmos v kombinaci s Dolby Visionem přidává do zážitku ze sledování další rozměr. Kvalitní zvuk a výjimečný obraz se spojí pro dosažení úžasného ponoření do každého obsahu. Oba tyto standardy jsou synonymem pro špičkovou kvalitu ve světě zvuku a obrazu.

Oblíbená Google TV™

S Google TV™ získáváte přístup ke všem hlavním streamovacím aplikacím, a to vše na jednom místě. Snadná navigace a rychlý přístup k obsahu zajistí, že vždy najdete to, co hledáte.

Stojan přizpůsobený pro soundbar přináší praktické řešení pro ty, kteří chtějí vylepšit zvukový zážitek. S tímto televizorem není potřeba kompromisů, můžete si užívat kvalitní obraz a zvuk současně.

Slevový kód AMBI5 pro ještě výhodnější nákup

Při nákupu Philips 65PUS8558 můžete ušetřit dalších 1 200 Kč s použitím slevového kódu AMBI5 v košíku. Philips 65PUS8558 nabízí komplexní zážitek ze sledování, a s touto slevou je ještě atraktivnější pro ty, kteří hledají kombinaci výkonu, designu a příznivé ceny. Nezapomeňte využít slevový kód AMBI5 a vytvořte si domácí kino, které vás skutečně vtáhne do děje.

Ukázat TV

AMBILIGHT