Philips 65PUS8818 v akci CASHBACK 5 000 Kč

4.7. 2023

Philips 65PUS8818 v akci CASHBACK 5 000 Kč

Seznamte se s modelem The One. 4K televizor Philips 65PUS8818 s technologií Ambilight přináší strhující kvalitu obrazu, všechny aplikace, na které si vzpomenete a úchvatné hraní her. Navíc k němu můžete přidat soundbar nebo reproduktory a postavit si tak perfektní sestavu domácího kina. Nyní navíc v oblíbené akci CASHBACK!

Model The One se systémy Dolby Vision a Dolby Atmos.

Díky technologiím Dolby Vision a Dolby Atmos budou vaše oblíbené filmy, seriály a hry vypadat a znít úchvatně. Sledujte obraz tak, jak jej režisér zamýšlel – už žádné zklamání kvůli scénám, které jsou příliš tmavé! Slyšte zřetelně každé slovo. Zažijte zvukové efekty, jako kdyby se akce odehrávala přímo kolem vás.

Model The One s oslňujícím vzhledem. Philips P5 Picture Engine.

Engine Philips P5 přináší obraz, který je stejně skvělý jako vaše oblíbené pořady. Detaily mají znatelně větší hloubku. Barvy jsou živé, odstíny pleti vypadají přirozeně. Kontrast je tak ostrý, že ucítíte každý detail. Pohyb je dokonale plynulý.

Hrajte! 120 Hz, technologie VRR, FreeSync a velmi nízká prodleva vstupu.

S televizorem Ambilight s HDMI 2.1 si užijete ten nejlepší zážitek s herními konzolemi nové generace díky superrychlé odezvě a neuvěřitelně plynulé grafice. Můžete vyskočit, otočit se na malém prostoru nebo se dokonale prosmýknout kolem rohu! Podporuje technologie VRR a FreeSync. Herní režim Ambilight vám umožní užít si vše ještě více naplno.

Vaše oblíbená zábava s malou pomocí od Google.

Co chcete sledovat? Google TV vám přináší filmy, seriály a mnohé další ze všech různých aplikací a předplatných a organizuje je pro vás. Dostanete nabídky založené na tom, co máte rádi, a aplikaci Google TV můžete používat také na telefonu, kde si snadno upravíte seznamy videí na cesty.

Vnímejte to. Hrajte to. Žijte to.

Unikátní systém prostorového osvětlení a reálného prostoru. LED diody po stranách obrazovky osvětlují stěnu za televizorem a aktivně reagují na aktuální dění. Díky inteligentní, neustále se měnící světelné show Ambilight je všechno větší a epické. Zkuste to jednou a už nebudete chtít jinak.

Ukázat Philips 65PUS8818

AMBILIGHT