Philips 77OLED818: Obr se skvělým obrazem a zvukem

4.9. 2023

Philips 77OLED818: Obr se skvělým obrazem a zvukem

Pokud hledáte televizi, která přináší kombinaci výjimečného obrazu, vynikajícího zvuku a moderního designu, nemusíte hledat dál. Philips 77OLED818 je televizor, který splní vaše očekávání a je připraven vám přinést nezapomenutelný zážitek ze sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a her.

Technologie OLED a Ambilight pro skvělý zážitek

S úhlopříčkou 194 cm (77") a frekvencí panelu 120 Hz nabízí Philips 77OLED818 doslova kinematografický zážitek. Technologie OLED zaručuje živoucí obraz s dokonalým kontrastem a realistickými barvami. Každý detail je zobrazen tak, jak byl zamýšlen, a to díky P5 AI Perfect Picture Engine, který optimalizuje kvalitu obrazu.

Co však dělá tuto televizi opravdu jedinečnou, je 4stranný Ambilight Plus. S touto technologií se světlo automaticky přizpůsobuje obsahu na obrazovce a vytváří okolo televize pohlcující záři. Ambilight rozšiřuje obrazovou plochu mimo samotný panel, což vytváří dojem, že jste uvnitř děje. Nejenže to vypadá úžasně, ale také to přináší zvýšený pocit emocionálního propojení se sledovaným obsahem.

Zvuk Dolby Atmos pro naprostou dokonalost

Kvalitní obraz je samozřejmě důležitý, ale neměli bychom zapomínat na zvuk. S Dolby Atmos televize dosahuje zvukových výšin, které vás vtáhnou do děje. Každý zvukový efekt je reprodukován s neuvěřitelnou jasností a prostorovým zvukem, což přináší skutečný pocit, že jste součástí děje.

Moderní design pro váš interiér

Design televizoru Philips 77OLED818 je také hodný pozornosti. Konstrukce z tmavého kovu dodává televizoru robustní vzhled, zatímco bezrámečkový design umožňuje maximálně využít obrazovou plochu. Tato televize není jen technologickým divem, ale také estetickým skvostem, který zvýrazní krásu vašeho interiéru.

Google TV™ pro snadný přístup k obsahu

S Google TV™ máte snadný přístup k vašemu oblíbenému obsahu. Rychlé vyhledávání, doporučení na míru a jednoduché ovládání dělají z této televize skvělou volbu pro ty, kteří chtějí rychle a pohodlně najít to, co chtějí sledovat.

Philips 77OLED818 je televizor, který spojuje špičkový obraz, zvuk a design do jednoho elegantního balení. Pokud hledáte televizi, která vám přinese skvělý zážitek ze sledování a zároveň bude krásným doplňkem vašeho interiéru, pak je toto ta pravá volba pro vás. Nechte se unést do světa vizuálního a zvukového luxusu s Philips 77OLED818.

Ukázat TV

AMBILIGHT OLED