Philips 85PUS8818: Ambilight The One

5.2. 2024

Philips 85PUS8818: Ambilight The One

Úžasná 85palcová televize s technologií Ambilight, která zcela promění váš způsob sledování oblíbených pořadů, filmů a her. Philips 85PUS8818 s obnovovací frekvencí 120 Hz vás ohromí obrovskou obrazovkou a nabídne výjimečné technologické vychytávky, které z něj dělají dechberoucího společníka vaší zábavy.

Ambilight, barvy mimo obraz

S 3stranným Ambilightem vytváří televizor živé a poutavé světelné efekty, které se harmonicky rozprostírají kolem obrazovky. Tato inovativní funkce není pouze vizuální pochoutkou, ale také přidává do vašeho prostoru další úroveň ponoření, zvýrazňující atmosféru každého okamžiku.

Znáte P5? P5 picture engine je srdcem této televize. S 120Hz obnovovací frekvencí zajišťuje plynulost pohybu a ostrost obrazu, což je zásadní pro sledování rychlých scén v akčních filmech nebo pro hráče, kteří si chtějí užít každý okamžik.

HDR 10+ a Dolby Atmos

Očekávejte výjimečné kontrasty a jas s podporou hlavních formátů HDR, včetně HDR 10+. Barevný a detailní obraz je teď na dosah vašich rukou. A aby toho nebylo málo, Dolby Atmos zajišťuje, že zvuk plně podporuje vizuální zážitek, rozlévá se kolem vás s nesmírnou prostorovou atmosférou.

A co víc, s integrovaným Google TV™ získáte přístup k nekonečnému množství aplikací, filmů a her. Pohodlně ovládejte obsah hlasem, ať už hledáte svůj oblíbený film nebo si pustíte oblíbenou hudbu.

Soundbar nebo reproduktory

Philips 85PUS8818 není jen o vizuálním zážitku, ale také o zvukové kvalitě. Můžete si přidat soundbar nebo reproduktory a dosáhnout tak perfektního zvuku, který doplní dokonalý obraz.

Philips 85PUS8818 s označením "The One" není pouze televizí. Je to klíč k novým rozměrům zábavy v domácím prostředí. S Ambilight technologií, P5 picture engine, HDR 10+, Dolby Atmos a Google TV™ vytváří špičkový domácí kino zážitek.

Ukázat TV

AMBILIGHT