Philips Fidelio B95: Revoluční zvukový zážitek v pohodlí vašeho domova

6.5. 2024

Revoluční soundbar od Philipsu

Chcete-li dosáhnout zvukové kvality, která vám dosud unikala, máme pro vás skvělou zprávu. Philips představuje svůj nový zázrak zvukové technologie – soundbar Fidelio B95. S bezdrátovým subwooferem a úžasnými funkcemi vám tento soundbar přinese filmový a hudební zážitek jako nikdy předtím.

Síla soundbaru Philips Fidelio B95

Jednou z největších předností soundbaru Philips Fidelio B95 je jeho schopnost vytvořit skutečně prostorový zvukový zážitek. Díky technologii Dolby Atmos a IMAX Enhanced se ocitnete uprostřed děje, ať už sledujete film nebo posloucháte hudbu. Zvuk je plný detailů a úžasně pohlcující, což vám umožní prožít každý okamžik jako nikdy předtím.

S maximálním výkonem 808 W se můžete těšit na dostatečnou sílu, která naplní vaši místnost bohatým a dynamickým zvukem. A s bezdrátovým subwooferem získáte hluboké basy a intenzivní zážitek, který oceníte při sledování akčních scén i poslechu oblíbených hudebních tracků.

Kompatibilita a streamování hudby

Soundbar Philips Fidelio B95 je také kompatibilní s technologií DTS Play-Fi, což vám umožní streamovat hudbu z různých zdrojů až do několika místností ve vašem domě. Tímto způsobem si můžete vychutnat svou oblíbenou hudbu kdekoli a kdykoli, aniž byste museli přenášet svá zařízení.

Ať už jste fanoušci hlasových asistentů nebo ne, soundbar Philips Fidelio B95 vám dává možnost připojit se k nim a ovládat váš zvukový systém pomocí hlasových příkazů. Stačí jednoduše použít vašeho oblíbeného hlasového asistenta a můžete snadno regulovat hlasitost, přehrávat nebo pauzovat hudbu a mnohem více, aniž byste museli hledat dálkový ovladač.

Soundbar Philips Fidelio B95 je skvělou volbou pro každého, kdo hledá revoluční zvukový systém pro svůj domov. S jeho úžasnými funkcemi a schopností přinést vaše filmy a hudbu k životu je to investice, která se rozhodně vrátí v čase.

Ukázat soundbar

AUDIO