Philips OLED: Jediný televizor, která přesahuje obrazovku

8.11. 2022

Philips OLED Jediný televizor, která přesahuje obrazovku

Obrazovkou to teprve začíná. Díky funkci Ambilight, která prostoupí celou místnost, 3D Dolby Atmos a obrazu vylepšenému umělou inteligencí je televizor Philips OLED o krok napřed. OLED+ zase přidává prostorový zvuk díky zvukovým legendám Bowers & Wilkins.

Jedinečný televizor Philips

Za obrazovkou reagují na akci malé diody LED. Ty osvítí vaše stěny a přetvoří celý váš zážitek ze sledování. Technologie Dolby Vision a IMAX Enhanced zobrazují každou scénu tak, jak ji její tvůrci zamýšleli. Procesor P5 AI zároveň pozdvihne bezkonkurenční barvy, kontrast a detaily obrazovek OLED na novou úroveň realismu.

Prostřednictvím 6 500 aplikací v obchodě Play Store, včetně aplikací Netflix, Disney+ a Prime Video, vám televizor se systémem Android umožňuje snadno streamovat filmy a seriály, které máte rádi. Televizor Philips OLED vám díky funkci Dolby Atmos umožňuje prožít každý zvuk, který se kolem vás mihne. OLED+ přidává systém Bowers & Wilkins pro jasnější dialogy a rozšířenou zvukovou plochu.

Připravte se na hraní

Od automatického herního režimu s nízkou latencí, po technologii G-Sync pro obraz bez trhání a pohlcující funkce Ambilight – televizory Philips OLED vás vtáhnou do hry a postrčí rovnou do čela tabulek. 

Celý váš domov, dokonale zvukově synchronizovaný

Pomocí DTS Play-Fi bez problému připojte k televizoru kompatibilní soundbary, subwoofery a reproduktory. Streamujte zvuk ve vysokém rozlišení po celém domě. Vychutnejte si bezproblémový zvuk ve více místnostech – ve vysoké kvalitě a dokonale synchronizovaný. A jde to i bez kabelů. Ať už umístíte bezdrátové reproduktory kamkoli, získáte mohutný zvuk, který je dokonale synchronizovaný. Zadní diody LED navíc ladí s televizorem Ambilight a vaši místnost zútulní světlem podobným lávové lampě.

Proč Philips OLED TV?

  1. Ocenění EISA Best Buy
  2. Prodloužená 5letá záruka
  3. Ovládání hlasem, které umí česky
  4. Exkluzivní Ambilight
  5. Zvuk od Bowers & Wilkins

Ukázat Philips OLED TV

AUDIO