Philips Smart TV, spousta věcí, které si zamilujete

5.5. 2023

Philips Smart TV, spousta věcí, které si zamilujete

V dnešní době je televize mnohem více než jen kulisa v obýváku. Vysílání se stalo interaktivním a díky Smart TV můžete na svém televizoru sledovat nejen tradiční televizní stanice, ale také streamovat filmy a seriály ze služeb jako Netflix, HBO Go, Disney+ a další. Pokud hledáte kvalitní Smart TV s podporou všech těchto platforem, Philips je pro vás tím pravým.

Dechberoucí zážitek

Philips nabízí Smart TV s vysokým rozlišením až 4K UHD. Tyto televizory jsou vybaveny moderními technologiemi, potěší především Ambilight, který vytváří na zdi za televizorem atmosféru podle toho, co se právě na obrazovce děje. Dále jsou zde nadstandardní funkce jako Dolby Vision a Dolby Atmos, které vám zaručí skvělý zážitek při sledování vašich filmů a seriálů.

Co se týče podpory streamovacích služeb, Philips Smart TV nabízí všechny hlavní platformy, včetně Netflix, HBO Go, Disney+ a dalších. To znamená, že si můžete snadno a pohodlně sledovat své oblíbené filmy a seriály na velké obrazovce bez nutnosti používat další zařízení, jako jsou chytré telefony nebo přehrávače.

Přepínejte kanály hlasem

Pro snadné používání má Philips Smart TV jednoduché rozhraní, které je snadno ovladatelné pomocí dálkového ovladače. Chcete ale dostávat na obrazovce odpovědi nebo ovládat svá chytrá domácí zařízení? Stačí stisknout tlačítko na dálkovém ovladači a prostě to televizoru řekněte. Z chytrého zařízení do televizoru můžete snadno odesílat i vaše fotografie, hudbu a další obsah přímo z chytrého zařízení do televizoru Philips Smart TV. Jen tak.

Philips Smart TV je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní televizor s podporou všech hlavních streamovacích služeb. Tyto televizory nabízejí nejen skvělé technologie a obrazové zpracování, ale také snadné ovládání a všechny funkce, které potřebujete k plnému využití moderního způsobu sledování televize.

Chci Philips SmartTV

SVĚT PHILIPS