Pořádně si zahrajte s televizory Philips

20.7. 2022

Pořádně si zahrajte s televizory Philips

Jste připraveni posunout se na novou úroveň? Odbourají lagování, vyhladí záseky a vyplní celou místnost. Televizory Philips s technologií Ambilight vám zajistí ten nejlepší herní zážitek. Nízká prodleva vstupu znamená, že váš protagonista na televizní obrazovce vyskočí, pohne se a otočí se přesně ve chvíli, kdy mu to přikážete. Konkurence již nemá šanci.

Herní režim, aktivován

Díky portu HDMI 2.1 se váš televizor automaticky přepne do režimu nízké latence hned, jakmile zapnete konzoli. Již není potřeba měnit nastavení. Stačí jen zapnout a hrát. Proměnlivá obnovovací frekvence zajišťuje synchronizaci mezi televizorem a konzolí. Žádné trhání, žádné záseky obrazu. Jen konzistentně plynulá hra, dokonce i při frekvenci 120 Hz.

Funkce G-Sync a FreeSync = rozlučte se s trháním a rozbitými snímky. Od teď už jen plynulý a hladký obraz.

Proč chtít Ambilight?

Ambilight, exkluzivní funkce značky Philips, reaguje na hru a přizpůsobí jí světelnou auru televizoru. Mise, úkoly a závody tak vystupují z obrazovky ještě dál a vy je máte ještě blíž, než kdy dříve. Technologie Dolby Atmos umístí každý zvuk do prostoru kolem vás a dopřeje vám zvukové detaily s hloubkou a směrem. Technologie Dolby Vision zase zajistí barvy, kontrast a detaily v té nejvyšší kvalitě.

Ukázat Philips OLED

OLED