Procesor P5

6.5. 2021

Procesor P5

Procesor Philips P5 přináší obraz ostrý jako břitva. Co přesně znamená označení P5 a co je na tomto procesoru tak unikátního?

Přesnost zdroje

Engine Philips P5 Picture používá zpracování AI ke zlepšení kvality zdroje obrazu, když je třeba. I při sledování starých videí na YouTube si vychutnáte vynikající kvalitu obrazu.

Dokonalý kontrast

Jedinečný algoritmus AI neustále vylepšuje obraz tam, kde je třeba, a přináší větší hloubku a detaily, od nejjasnějších světel až po nejhlubší stíny. Kontrast je tak ostrý, že budete mít pocit, že jste opravdu na místě.

Dokonalé barvy

Algoritmus AI pro hluboké učení rozpoznává a zpracovává barvy podobným způsobem jako lidský mozek. Dokonce i u nejjasnějších scén jsou barvy bohaté a věrné, zatímco odstíny pleti vypadají nádherně přirozeně.

Dokonalý pohyb

Díky enginu P5 AI váš televizor Philips OLED zpracovává pohyb plynuleji než kdy předtím. Neunikne vám žádný důležitý okamžik bez ohledu na rychlost hry nebo extravaganci akce.

Dokonalá ostrost

Inteligentní zpracování obrazu Philips P5 AI inteligentně vylepší každý pixel a umožní vám plně využít rozlišení 4K vašeho televizoru. Ať sledujete cokoli, získáte dokonale ostrý obraz, kde jsou jasně viditelné i ty nejjemnější detaily.


Vyberte si → AMBILIGHT | OLED | OLED+