Rozbalená televize? Šance na výhodnější nákup

4.10. 2021

Rozbalená televize? Šance na výhodnější nákup

Hledáte novou televizi, ale nechcete platit plnou cenu? Zkuste službu AmbiTV Rozbaleno. Najdete zde nové, častokrát pouze vybalené, televizory za opravdu nízké ceny. Co dál tato služba nabízí?

AmbiTV Rozbaleno

Kromě vybalených televizorů dáváme do této kategorie také televizory s poškozeným obalem. Na jejich funkci to nemá žádný vliv, navíc krabice povětšinou stejně putuje do odpadu. Při přepravě se ale může stát, že se krabice natrhne, omačká a podobně. Televize Philips jsou však perfektně zabaleny, takže jejich poškození je takřka nemožné.

Další televizory, které zařazujeme mezi rozbalené, jsou ty vystavené u nás v showroomu. Každá z nich je v našem obchodě pověšena maximálně pár dní a poté putují zpět do krabice. Přestože se jedná pouze o předváděcí kusy a televizory nejsou kolikrát ani zapínány, snížíme jejich cenu na minimum.

Plná záruka

Na tyto televizory se vztahuje stejná záruka, jako na ostatní v našem e-shopu. O plnou záruku, ani o prodlouženou na 5 let za splnění podmínek tedy nepříjdete. Navrch přidáváme garanci na perfektní stav zboží a samozřejmostí je také doprava zdarma, kterou dáváme na veškerý sortiment.

Udělejte si radost a ušetřete. To je AmbiTV Rozbaleno!

Přejít na Rozbaleno

RADY A TIPY