Seznamte se s The One: Philips 75PUS8818 4K Ambilight

1.11. 2023

Seznamte se s The One: Philips 75PUS8818 4K Ambilight

Seznamte se s modelem The One. Tento 4K televizor s technologií Ambilight posílí radost z domova! Přináší strhující kvalitu obrazu, všechny aplikace, na které si vzpomenete a úchvatné hraní her. Navíc k němu můžete přidat soundbar nebo reproduktory a postavit si tak perfektní sestavu domácího kina.

Model The One se systémy Dolby Vision a Dolby Atmos.

Díky technologiím Dolby Vision a Dolby Atmos budou vaše oblíbené filmy, seriály a hry vypadat a znít úchvatně. Sledujte obraz tak, jak jej režisér zamýšlel – už žádné zklamání kvůli scénám, které jsou příliš tmavé! Slyšte zřetelně každé slovo. Zažijte zvukové efekty, jako kdyby se akce odehrávala přímo kolem vás.

Bezdrátový domácí systém Philips s DTS Play-Fi.

Získáte skvělý a čistý zvuk televizoru rovnou z krabice. Pokud chcete ještě více, bezdrátový domácí systém Philips s DTS Play-Fi vám umožní připojit kompatibilní soundbary a bezdrátové reproduktory po celém domě během několika sekund. Můžete si dokonce vytvořit systém prostorového zvuku pro domácí kino, kde váš televizor poslouží jako středový reproduktor.

Model The One s oslňujícím vzhledem. Philips P5 Picture Engine.

Engine Philips P5 přináší obraz, který je stejně skvělý jako vaše oblíbené pořady. Detaily mají znatelně větší hloubku. Barvy jsou živé, odstíny pleti vypadají přirozeně. Kontrast je tak ostrý, že ucítíte každý detail. Pohyb je dokonale plynulý.

Hrajte! 120 Hz, technologie VRR, FreeSync a velmi nízká prodleva vstupu.

S televizorem Ambilight s HDMI 2.1 si užijete ten nejlepší zážitek s herními konzolemi nové generace díky superrychlé odezvě a neuvěřitelně plynulé grafice. Můžete vyskočit, otočit se na malém prostoru nebo se dokonale prosmýknout kolem rohu! Podporuje technologie VRR a FreeSync. Herní režim Ambilight vám umožní užít si vše ještě více naplno.

Chcete vědět víc? Podívejte se na Philips 75PUS8818 a užijte si své nové domácí kino.

AMBILIGHT