Televize Philips 65OLED818 - Nová dimenze vizuálních zážitků!

1.8. 2023

Philips 65OLED818 + Cashback 5 000 Kč nebo soundbar

Vstupte do světa skutečné krásy. Rozměry jsou důležité, a proto vám představujeme televizor Philips 65OLED818 s úhlopříčkou 164 cm (65"), který vám umožní ponořit se do světa naprosté autenticity. Philips 65OLED818 s frekvencí panelu 120 Hz vám zajistí hladký obraz bez trhání a rozmazání, což oceníte nejen při sledování filmů a seriálů, ale také při akčních scénách v hrách.

Vstupte do nového světa zábavy

S televizorem Philips 65OLED818 dostanete přístup do nového světa zábavy díky Google TV™. Užijte si neuvěřitelně poutavý zážitek díky technologii Ambilight 3stranný Plus. Své okolí rozjasníte živými barvami, které se dokonale přizpůsobí tomu, co právě sledujete na obrazovce. Tento vizuální doplněk vám zajistí pocit, že jste součástí každé scény, a rozšíří váš prostor.

Engine P5 AI Perfect Picture - Obraz dokonalosti

Philips 65OLED818 je vybaven technologií Engine P5 AI Perfect Picture, která posouvá kvalitu obrazu na novou úroveň. Díky umělé inteligenci se obraz stává mimořádně ostrým, detailním a kontrastním. Od teď už nezmeškáte žádný detail, ať už sledujete oblíbené filmy, sport nebo přehráváte své vlastní záběry.

Zvuk Dolby Atmos - Zvuk jako nikdy předtím

Kvalitní obraz si zaslouží i kvalitní zvuk, a to právě nabízí Philips 65OLED818 s technologií Dolby Atmos. Zvukové efekty se budou pohybovat kolem vás, což vám zajistí realistický zážitek jako v kině. Stačí zavřít oči a nechat se unášet hudebními tóny a zvukovými výbuchy.

Pozor akce - Cashback 5 000 Kč nebo dárek ve formě soundbaru

A teď to nejlepší na závěr! Při nákupu televizoru Philips 65OLED818 získáte jedinečnou příležitost využít cashback 5 000 Kč zpět na váš účet, nebo si můžete vybrat luxusní soundbar jako dárek a tím ještě více zlepšit svůj zvukový zážitek.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost! Získejte televizor Philips 65OLED818, který vás vtáhne do nekonečného světa vizuálních zážitků a dopřejte si neuvěřitelný zvuk s Dolby Atmos. Objednejte ještě dnes a využijte akční nabídky cashbacku nebo dárku ve formě soundbaru.

Ambitv.cz vám přeje skvělé zážitky z domácího kina!

Ukázat nabídku

OLED