Televizor Philips 9636 Premium MiniLED

21.7. 2021

Philips 9636 Premium MiniLED

Televizor 9636 kombinuje lokální stmívatelné podsvícení se systémem Philips Micro Dimming Premium, který vytváří lokální hlubokou černou a působivé světelné efekty s působivým špičkovým světelným výkonem 2000 nitů.

Nová technologie

Reprodukce barev je působivá také díky vysoce kvalitnímu VA panelu s širokým pozorovacím úhlem a širokým barevným gamutem 95 % DCI-P3.

Model 9636 využívá novou umělou inteligenci P5 5. generace doplněnou o detekci filmu a integraci "inteligentního" světelného senzoru a poskytuje špičkové PQ.

Plná výbava

Součástí je HDMI 2.1 s funkcí e-Arc, VRR pro 4K od 40 Hz do 120 Hz s působivou, vysokou šířkou pásma 48 Gb/s (444, 12 bitů), FreeSync Premium Pro a automatický herní režim, které se přidávají k režimu Auto-Low-Latency 2020 setů.

Kromě kompatibility s HLG, HDR10 a HDR10+ podporuje model 9636 také funkci HDR10+ Adaptive, která kombinuje dynamická metadata HDR10+ s informacemi o okolním světle v reálném čase a umožňuje automaticky optimalizovat úroveň jasu podle prostředí, v němž se obraz zobrazuje, pro každou scénu zvlášť.

Stejně působivý je i zvuk, a to díky zabudování audiofilsky kvalitního zvukového systému Bowers & Wilkins s více reproduktory 3.1.2, který kombinuje reproduktory Dolby Atmos Elevation s unikátní technologií Tweeter-on-Top.

Reproduktorový systém funguje jako stolní stojan - sestavu lze také připevnit na stěnu - s jednou pevnou spojovací tyčí u 65" verze a dvěma hřebenovými spojovacími tyčemi u 75" modelu.

Součástí supertenké sestavy je úzký spodní rámeček z broušeného kovu s minimalistickou kovovou horní částí a bočnicemi, které plynule navazují na čtyřstranný systém Ambilight. Ozvučovací systém je rovněž vybaven přírodními materiály s akusticky průhlednou látkou Kvadrat a mřížkou z mikrosíťoviny.

Model 9636 je také vybaven kompatibilitou s DTS Play-Fi pro zvuk ve více místnostech s vysokým rozlišením.

SVĚT PHILIPS