Televizor Philips MiniLED: Velké televizory s malými LED diodami

2.1. 2023

Velké televizory s malými LED diodami

Ponořte se do obrazu s funkcí Ambilight. Díky technologii Philips Ambilight, která obklopí obrazovku televizoru MiniLED, je každý okamžik ještě větší! Teplá. Pohlcující. Magická. Lidé nám říkají, že funkci Ambilight milují tak moc, že jej nikdy nevypínají.

Obdivujte živoucí obraz

Ostrý kontrast. Opravdová hloubka. Televizory MiniLED pozvedávají technologii LED na novou úroveň díky inteligentním podsvíceným zónám, které se nezávisle rozsvěcují a zhasínají, čímž zajišťují úžasný obraz.

Velká obrazovka, vysoká inteligence

Pomocí hlasových příkazů požádejte televizor Philips MiniLED, aby spustil streamovací aplikace, jako jsou Netflix, Apple TV+ a YouTube. Snadno vyhledávejte své oblíbené položky díky upravitelné nabídce. 

Připraveny k hraní

Dostaňte ze svého nejnovějšího vybavení to nejlepší: hrajte na obrazovce s frekvencí 120 Hz a vychutnejte si skvělou citlivost a úchvatnou technologii Dolby Vision. Díky technologii Ambilight je hraní ještě zábavnější.

Domácí zvuk zcela jednoduše

Připojte televizor MiniLED ke kompatibilnímu soundbaru a bezdrátovým reproduktorům pro zvuk ve více místnostech a domácí kino. Televizor Philips zvolte jako hlavní reproduktor a vychutnejte si prostorový zvuk.

Prohlédněte si naše nejoblíbenější televizory s funkcí Ambilight. Nabídku miniLED najdete zde.

AMBILIGHT