the one. Ten, který má všechno

27.9. 2021

the one. Ten, který má všechno

Ten pravý televizor pro vás se letos vrací a je ještě lepší než kdy dřív. Nabízí rozlišení 4K UHD, dechberoucí technologii Ambilight, funkce Android TV, Google Assistant, Dolby Vision a Dolby Atmos a HDMI 2.1 pro hraní nové generace. Výběr nového televizoru nikdy nebyl snazší. 

  • Vždy ostrý obraz. Engine P5 Picture
  • Zvuk a obraz jako v kině. Dolby Vision a Dolby Atmos 
  • 3stranná technologie Ambilight, která vás zcela pohltí
  • Zvuk do více místností. Kompatibilní s technologií DTS Play-Fi
  • Ten pravý pro hráče. Nízká latence na všech konzolích

Ten pravý, který rozzáří celou místnost

Technologie Ambilight vyzařuje barevné světlo přímo na zeď, takže akce vystupuje z obrazovky do celé místnosti. Vyzkoušíte jednou a budete se divit, jak vás bez toho mohl televizor vůbec někdy bavit. 

Ten pravý, který zobrazí každý detail

Vezměte P5 – ten nejlepší obrazový procesor na světě. Přidejte drama, které přináší funkce Dolby Vision. Co dostanete? Špičkovou kvalitu obrazu bez trhání. Oslnivé barvy a skvělý kontrast. A každý snímek, kterému můžete věnovat veškerou pozornost.

Ten pravý se všemi chytrými funkcemi

Díky systému Android TV si můžete vychutnat mimořádně elegantní navigaci, obsah a hry na vyžádání a hlasové ovládání přes Google Assistant nebo Amazon Alexa.

Ten pravý, který je z části televizor a z části hrací automat

Ten pravý televizor byl sestaven pro hraní nové generace. Pohne se, když se pohnete, zatočí, když zatočíte, vyskočí, když vyskočíte. Bez prodlevy, bez trhání – jen epický a úžasně plynulý zážitek ze hry.

Ten pravý, který je připravený k připojení

Chcete ještě lepší zvuk? Díky funkci DTS Play-Fi můžete během několika sekund připojit kompatibilní soundbary a reproduktory rozmístěné po celém domě. Nepřekonatelná kvalita, dokonalá synchronizace. Stačí vybalit, připojit a užívat si.

Ten pravý, který je zkrátka úchvatný 

Oceněný evropský design. Prvotřídní materiály. Otočný stojan z leštěného kovu. A zcela bezrámečkový displej. Krásný, ať už je zapnutý, či vypnutý.

Kompaktní, nebo impozantní? Vyberte si svou velikost

Ukázat televizory the one

SVĚT PHILIPS